PRODUKTET

Glass Excellent Glass (Qingdao) Co, Ltd është e kualifikuar për të hartuar dhe krijuar xhami për çdo industri në botën e qelqit:

Produkte Featured

Silver Mirror, i petëzuar qelqi dhe nevrik Glass prodhuar nga Shkëlqyer Glass kanë kaluar Australia Certificate.