ПРОИЗВОДИ

Кина Одлично стакло (Кингдао) копродукции, Ltd е квалификуван за дизајнирање и создавање стакло за секоја индустрија во светот на стакло:

Избрана Производи

Сребрена огледало, Повеќеслојно стакло и темпериран стакло произведени од страна Одлично стакло поминале во Австралија сертификат.